Când se întâmplă o singură dată, poate fi doar un gest anormal. Dar când manifestarea apare și a doua oară, atunci nu prea mai este întâmplare. Este vorba despre Diego Simeone și gestul obscen pe care l-a repetat la adresa celor de la Juventus, la diferență de câțiva ani. Sigur că tehnicianul și-a cerut ulterior scuze, dar rămâne celebra zicală: am scos cuiele, dar cu găurile ce facem?

Diego Simeone si gestul reprobabilFoto: Captura YouTube

Este recunoscut pentru comportamentul său coleric, nefiind o surpriză pentru nimeni că Diego Simeone se agită cam mult pe marginea terenului.

Antrenorul argentinian a trecut însă la nivelul următor, alimentat fiind (după cum se pare) de mare pe care le-o poartă celor de la Juventus.

La o distanță de câțiva ani, jucătorul și antrenorul Simeone au avut de arătat același lucru atunci când vine vorba de "Bătrâna Doamnă". În primul caz era jucătorul lui Lazio, acum din postura de antrenor al lui Atletico Madrid.

Explicația lui Cholo

"Trebuie să ai ca să începi cu Diego Costa și Koke, care nu mai evoluaseră de o lună de zile. Eu i-am pus în teren pentru că știam că mă vor răsplăti".

"Asta înseamnă că avem , mari. Am demonstrat-o pe teren. Am făcut-o de câteva ori și ca fotbalist (n.r. manifestarea)".

Rămâne de văzut dacă și celor de la UEFA le-a plăcut modul "profenisionist" în care s-a bucurat argentinianul.

Aici poți vedea gestul lui Diego Simeone la adresa lui Juventus: