Preşedintele AS Monaco, Dmitri Rybolovlev, a anunţat, joi, eliberarea lui Vadim Vasilyev din funcţiile de vicepreşedinte şi de director general, transmite News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

“În cei şase ani în care Vadim Vasilyev a muncit la AS Monaco, am parcurs împreună o cale lungă. Am obţinut numeroase succese: echipa noastră a urcat pe podiumul Ligue 1 de cinci ori, pentru prima dată în 17 ani clubul a câştigat campionatul Franţei şi a ajuns în semifinalele Champions League. Totuşi, anul trecut s-au comis greşeli importante, ceea ce a dus la cele mai proaste rezultate sportive din ultimii şapte ani. Recent, m-am implicat activ pentru gestionarea şi reglarea problemelor clubului. Am luat decizii dificile, dar necesare după părerea mea. Am ţinut să îl sun personal pe Leonardo Jardim şi să îi cer iertare pentru greşeala comisă în luna octombrie. I-am cerut să revină la club pentru a conduce echipa şi am validat toate propunerile cu privire la venirea de jucători în perioada de mercato de iarnă. Este momentul schimbărilor. Şi aceste schimbări nu afectează doar lotul, ci şi conducerea. Am luat o decizie foarte dificilă pentru mine, aceea de a-l elibera pe Vadim Vasilyev din funcţiile de vicepreşedinte şi de director general al clubului. Îi sunt recunoscător pentru ce a făcut pentru club şi îi urez toate cele bune în viitor”, se arată într-un comunicat semnat de Rybolovlev.

Preşedintele grupării din Ligue 1 a precizat că la 22 februarie va prezenta Consiliului de Administraţie un nou candidat pentru postul eliberat de Vasilyev.