Manchester United a înregistrat primul eșec cu Ole Gunnar Solskjaer pe banca tehnică. "Diavolii" au fost răpuși chiar pe Old Trafford de PSG, scor 2-0, în prima manșă a optimilor de finală din Champions League. Trupa lui Thomas Tuchel porneşte cu prima şansă la calificarea în sferturi, iar returul de pe Parc des Princes se anunță unul de foc pentru United, care va juca fără Pogba (a fost eliminat pentru cumul de cartonașe).

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Vezi aici rezumatul partidei Manchester United vs PSG.

Prima repriză a partidei de pe Old Trafford a fost săracă în ocazii de gol. Cea mai bună șansă a avut-o Mbappe. Puştiul parizienilor a scăpat singur cu De Gea, a reluat din cădere, însă a trimis pe lângă poartă. Elevii lui Tuchel au ieșit mai motivați de la cabine și au reușit să deblocheze tabela.

De Gea a avut încă o intervenție salvatoare în fața lui Mbappe, însă nu a mai avut răspuns la șutul lui Kimpembe (53'). Fundaşul oaspeţilor a marcat în urma unei lovituri de colț executată perfect de Di Maria, profitând de greșeala de marcaj a lui Matic.

Di Maria a fost omul cu pasa de gol, argentinianul contribuind decisiv și la golul doi al parizienilor. Venit lansat din spate, Mbappe a trecut ușor printre Bailly şi Lindelof și a împins mingea în poartă, stabilind scorul final în minutul 60: 2-0.

Pentru ca dezastrul să fie complet, starul Pogba a fost eliminat pentru al doilea cartonaș galben, după un fault dur comis asupra lui Dani Alves în minutul 89, și va lipsi în retur. Meciul de pe Parc des Princes va avea loc pe 6 martie.

S-ar putea să te intereseze și:

VIDEO AS Roma vs FC Porto 2-1/ Nicolo Zaniolo, erou la 19 ani