FCSB a învins cu 3-0 pe Hermannstadt, în ultimul meci din etapa a 23-a a Ligii 1, și a revenit pe locul al doilea în clasament, la trei lungimi distanță de CFR Cluj, care a pierdut cu CSU Craiova.

HotNews.roFoto: Hotnews

Echipa antrenată de Mihai Teja și-a revenit după egalul de etapa trecută, 1-1 vs Dunărea Călărași, și a rezolvat rapid partida cu sibienii. În minutul 3, Dennis Man a pătruns în flancul drept, a trimis în fața porții, de unde Dalbea și-a învins propriul portar. Hora a marcat primul său gol pentru FCSB în minutul 17, din centrarea lui Benzar, iar Teixeira a stabilit rezultatul final în minutul 90+2.

Ce a declarat antrenorul celor de la FCSB:

“Mă bucur că am câştigat, îi felicit pe jucători, au depus un efort foarte mare. Îmi doresc mult mai mult. Mă bucur că băieţii răspund bine, se antrenează foarte bine. Îmi doresc mai mult, dar până la urmă am jucat cu un adversar destul de bun. Am avut noroc că am dat goluri repede. Băieţii pot mult mai mult, sunt jucători cu calitate şi voiam să scot maxim. Mai avem foarte mult de lucru. Mă bucur că băieţii au muncit foarte ibne în perioada asta. Mă bucur că am câştigat aceste trei puncte”, a spus Teja la Digi Sport.

Într-o etapă dominată de gazde, Dinamo a fost singura echipă care a jucat în deplasare și s-a impus, 1-0 la Sf. Gheorghe, cu Sepsi.

Au evoluat echipele:

FCSB: Bălgrădean - R. Benzar, M. Bălaşa, I. Filip, J. Morais - M. Pintilii (B. Planic 46), F. Matei (Teixeira '55)- D. Man, F. Tănase, F. Coman - Hora (Gnohere '78). Antrenor: Mihai Teja

Hermannstadt: Căbuz - Tătar, Dandea, Dâlbea (Lendric '59), I. Stoica, S. Popovici - Offenbacher (P. Petrescu 46'), Pedro Moreira, Dumitriu (Acsinte '77)- Blănaru, Jazvic. Antrenor: Vasile Miriuţă

Meciul a fost arbitrat de Cătălin Popa, ajutat de asistenţii Marius Nicoară şi George Florin Neacşu. Arbitru de rezervă a fost Iulian Călin, iar observatori Cristian Nica şi Constantin Stătescu.

S-au disputat în etapa 23:

Astra Giurgiu - FC Viitorul 3-0

Sepsi OSK Sf Gheorghe - Dinamo 0-1

Dunărea Călărași - Concordia Chiajna 2-1

CSM Politehnica Iași - Gaz Metan Mediaș 1-0

Universitatea Craiova - CFR Cluj 2-0

FC Botoșani - FC Voluntari 1-0

FCSB - Hermannstadt 3-0

Clasament Liga 1, după 23 de etape:

*Sursă foto: captură flashscore.ro