FC Botoșani a câștigat la limită partida disputată pe teren propriu cu FC Voluntari, scor 1-0, în etapa a 23-a din Liga 1. Unicul gol al meciului a fost înscris de Mihai Roman, în minutul 45+1.

HotNews.roFoto: Hotnews

Pentru Botoșani a fost a treia victorie consecutivă în Liga 1. În urma acestui succes, echipa lui Liviu Ciobotariu a acumulat 32 de puncte și se află la o lungime în spatele celor de la Sepsi, echipa care ocupă locul șase, ultimul care duce în play-off.

Ilfovenii rămân pe ultimul loc în clasament, cu 16 puncte. A fost a 13-a înfrângere suferită de Voluntari în actualul sezon din Liga 1.

Au evoluat echipele:

FC Botoşani: Pap - Dumitraş, Chindriş, Burcă, Soiledis - Rodriguez, Karaboue - Fabbrini (Papa '87), Ongenda, Golofca (Buş '70) - Roman (Fulop '79). Antrenor: Liviu Ciobotariu

FC Voluntari: Vâtcă - Leasă, Armaş, Balaur, Ion Gheorghe - Laidouni, Signorelli (Bălan '71), Răuţă - Deac, Gadze, Tudorie. Antrenor: Cristiano Bergodi

Meciul a fost arbitrat de o brigadă formată din George Rădulescu (central), Marius Cristian Marchidanu, Mihai Marius Marica (asistenţi) şi Adrian Viorel Cojocaru (rezervă).

Observatori au fost Liviu Ciubotariu şi Ioan Mironaş.

S-au disputat în etapa XXIII:

Astra Giurgiu - FC Viitorul 3-0

Sepsi OSK Sf Gheorghe - Dinamo 0-1

Dunărea Călărași - Concordia Chiajna 2-1

CSM Politehnica Iași - Gaz Metan Mediaș 1-0

Universitatea Craiova - CFR Cluj 2-0

FC Botoșani - FC Voluntari 1-0

Se va mai juca luni:

Ora 20.00 FCSB – FC Hermannstadt. Stadion: Arena Națională

Liga 1, clasament în timp real:

Sursa foto: soccerstand.com