​Fotbalistul argentinian Emiliano Sala, care a murit într-un accident aviatic la scurt timp după ce a fost transferat de FC Nantes la Cardiff City, a fost omagiat cu un minut de aplauze, duminică, înainte de startul meciului dintre echipa lui Ciprian Tătăruşanu şi Nimes, contând petru etapa a XIV-a a Ligue 1, scrie News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Jucătorii şi stafurile tehnice s-au strâns la marginea terenului pentru a fi uniţi în omagiul pentru Sala. Întreg stadionul a aplaudat timp de un minut, iar spectatorii i-au cântat numele fotbalistului.

Tot stadionul a cântat numele Emiliano Sala şi a aplaudat şi în minutul 9, numărul purtat de argentinian la Nantes.

La încălzire, jucătorii au purtat tricouri negre cu numele Sala. De asemenea, de poarta echipei Nantes a fost agăţat înainte de încălzire tricoul lui Sala, galben, cu numărul 9.

Ciprian Tătăruşanu a fost titular la gazde. Toţi jucătorii de câmp ai echipei Nantes au purtat echipamente de culoare neagră, cu numele SALA pe spate.

La meci a venit şi un reprezentant al clubului Cardiff City, care le-a înmânat conducătorilor de la Nantes un tricou al galezilor, cu narcisa galbenă simbolică aproape de inimă.

Nantes a vândut biletele pentru partida cu Nimes la un preţ unic, 9 euro, tot ca omagiu pentru Emiliano Sala.

FC Nantes a pierdut partida cu Nimes, scor 2-4, deși a condus cu 2-0. Pentru FC Nantes au marcat Coulibaly -15 şi Waris - 38 (penalti), Nimes reuşind să revină şi să se impună prin reuşitele lui Guillaume (47), Bobichon (69), Ferri (85) şi Thioub (89).