​Atacantul Florin Andone a fost suspendat trei meciuri, după ce a lovit un adversar cu cotul în faţă, la meciul dintre West Bromwich Albion şi Brighton, informează BBC, potrivit News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Florin Andone va lipsi la partidele din campionat cu Burnley şi Leicester şi la întâlnirea cu Derby County din Cupa Angliei.

Andone a pledat nevinovat în faţa comisiei de disciplină.

Atacantul echipei Brighton l-a lovit pe Sam Field, în minutul 30 al partidei de la West Bromwich, dar incidentul nu a fost văzut de centralul Paul Tierney, nici de ceilalţi oficiali care au condus meciul. Specialiştii au ajuns la concluzia că Andone merita cartonaşul roşu, astfel că federaţia engleză s-a autosesizat în acest caz şi l-a sancţionat pe internaţionalul român, pe baza înregistrării video.

Florin Andone a înscris un gol în meciul câştigat, miercuri, cu scorul de 3-1, în faţa formaţiei West Bromwich, în meci rejucat din turul patru al Cupei Angliei.

Andone, care a fost integralist, a marcat în minutul 82, celelalte goluri fiind reuşite de Murray (104 şi 117). Pentru West Bromwich a înscris Bartley (77).