CFR Cluj, liderul din Liga 1, n-a reușit să profite de pasul greșit făcut de FCSB (1-1 cu Dunărea Călărași), obținând doar un rezultat de egalitate pe teren propriu cu FC Hermannstadt, scor 1-1. Țucudean a fost înger și demon pentru ardeleni. Atacantul a ratat un penalty în minutul 50, când sibienii conduceau cu 1-0, dar tot el a evitat înfrângerea cu un gol înscris în minutul 77.

HotNews.roFoto: Hotnews

Tătar a deschis scorul pentru Hermannstadt în minutul 29, transformând impecabil o lovitură liberă din afara careului. La faza imediat următoare, Țucudean a fost aproape de egalare, dar Căbuz a intervenit salvator la execuția sa din foarfecă.

CFR Cluj a egalat în minutul 77, prin golgheterul Ţucudean, după ce tot el ratase un penalty în minutul 50, acordat în urma unui fault comis de Sergiu Popovici asupra lui Ciprian Deac.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj a acumulat 47 de puncte și rămâne la șase lungimi distanță de FCSB, ocupanta locului doi în clasament.

Au evoluat echipele:

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Lang, Vinicius, Camora - Djokovic, Bordeianu (Ioniţă '57), Deac - Păun (Petrilă '66), Ţucudean, Omrani. Antrenor: Antonio Conceicao

FC Hermannstadt: Căbuz - Company (Petrescu '36), Dandea, Dâlbea, I. Stoica, Tătar - Dumitriu, Pedro Moreira (Jazvic '75), Popovici - Blănaru (Mijuskovic '57), Tsoumou. Antrenor: Vasile Miriuţă.

Arbitri: Marius Avram – Mircea Orbuleţ, Mihai Marius Marica – Marian Barbu

Observatori: Sorin Boca, Marian Ivan.

Au mai rămas de disputat în etapa a XXII-a din Liga 1:

Duminică:

17:00 Voluntari - Sepsi

20:00 Viitorul Constanța - U Craiova 1948 CS

Luni:

20:00 Dinamo București - Poli Iași

Liga 1, clasament în timp real:

Sursa foto: soccerstand.com