​Învinsă cu 2-0 în manșa tur, FC Barcelona a reușit să întoarcă soarta calificării în semifinalele Cupei Spaniei la fotbal, catalanii trecând un neverosimil 6-1 de FC Sevilla. Victoria categorică le-a asigurat catalanilor prezența printre cele mai bune patru echipe din Cupa Regelui Spaniei.

Coutinho, Suarez si Messi au facut spectacol pe Camp NouFoto: fcbarcelona.com

Philippe Coutinho '13 (penalti) şi '53, Rakitic '31, Sergi Roberto '54, Luis Suarez '89 şi Messi 90+2 au marcat golurile catalanilor. Pentru Sevilla a punctat Arana '67, atunci când tabela arăta deja 4-0 pentru gazde.

De menționat este însă faptul că Ever Banega a ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 27, la scorul de 1-0 în favoarea Barcelonei.

Într-o altă dispută a zilei, Betis a obținut calificarea în semifinale după ce a trecut cu 3-1, după prelungiri, de Espanyol. După 90 de minute scorul fusese 1-1, la fel ca în manșa tur.

Tot în semifinale s-a mai calificat și FC Valencia. Ultima echipă din careul magic are toate șansele să fie Real Madrid: galacticii au câștigat cu 4-2 disputa tur cu Girona.

Rezumatul partidei FC Barcelona - Sevilla: