​Un serial documentar despre fotbalistul spaniol Sergio Ramos, căpitanul echipei Real Madrid, a fost comandat de Amazon şi va fi lansat anul acesta, transmite News.ro.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Serialul va avea opt episoade a câte jumătate de oră în care va fi prezentată viaţa de zi cu zi a sportivului, scrie Variety. Fără un titlu oficial, deocamdată, serialul este în prezent în producţie şi va fi lansat pe Amazon Prime Video anul acesta.

Serviciul de streaming a transmis că documentarul va arăta ce sacrificii face Ramos, ca sportiv, dar şi aspecte din viaţa lui personală.

Sergio Ramos, născut în Sevilla pe 30 martie 1986, campion mondial şi european cu echipa naţională a Spaniei şi de patru ori câştigător al Ligii Campionilor cu Real Madrid, a transmis: „Sunt încântat să pot arăta microbiştilor ce înseamnă să fii un atlet profesionist, ce înseamnă responsabilitatea de a purta banderola Real Madrid şi a naţionalei Spaniei şi cum să jonglezi asta cu o viaţă personală normală”.

Amazon a mai produs serialul documentar „All or Nothing”, despre Manchester City, şi a achiziţionat un film despre Steven Gerrard, fost jucător al Liverpool FC.