Valencia a obținut calificarea în semifinalele Cupei Spaniei după un meci nebun pe teren propriu cu Getafe, scor 3-1. Oaspeții câștigaseră manșa tur cu 1-0 și au deschis scorul pe Mestalla încă din primul minut. Cu toate acestea, Valencia a reușit să întoarcă soarta calificării pe final de partidă. Rodrigo a fost eroul serii, marcând toate cele trei goluri ale "liliecilor", ultimele două în minutele de prelungiri (90+2; 90+3).

HotNews.roFoto: Hotnews

Getafe a deschis scorul încă din primul minut de joc, prin Jorge Molina. Gazdele au întors miraculos scorul, grație unui hat-trick al lui Rodrigo, în minutele 61, 90+2 și 90+3.

În minutul 74, Getafe a rămas în inferioritate numerică, după ce Dakonam a primit al doilea cartonaș galben și a fost eliminat. Arbitrul Xavier Estrada Fernández a arătat nu mai puțin de 12 cartonașe galbene în partida de pe Mestalla.

Vezi aici rezumatul partidei Valencia vs Getafe.

Se vor mai disputa în manșa a doua a sferturilor Cupei Spaniei:

Miercuri:

20:30 Betis - Espanyol (1-1 în tur)

22:30 Barcelona - Sevilla (0-2)

Joi:

22:30 Girona - Real Madrid (2-4)

Deținătoarea trofeului este Barcelona, câştigătoare a ultimelor patru ediții ale Cupei Spaniei. În ultima finală a competiției, Barcelona a învins-o pe Sevilla, scor 5-0.