Fostul internaţional Gheorghe Popescu consideră că transferul lui Nicolae Stanciu la Al-Ahli este îndreptăţit având în vedere că jucătorul va avea un salariu de trei milioane de euro anual, transmite News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

“Mă surprind reacţiile negative la adresa lui Stanciu, mie mi se pare o decizie normală dacă salariul este de 3 milioane de euro, nu ştiu cine ar fi rezistat să fac acest pas dintre cei care îl critică. Noi trebuie să ne asigurăm restul vieţii până la 36-37 de ani. Mie mi se pare nedrept să îl critici că a ales să se ducă pe un salariu de 3 milioane de euro. Preşedintele FRF nu a jucat fotbal şi de aia nu înţelege, eu care am jucat fotbal mă pot pune în pielea lui. Eu cred că pentru el personal este o decizie bună din punct de vedere financiar. Că l-am fi vrut la Bayern Munchen sau Barcelona e ok, dar se pare că trebuie să mai aşteptăm până când va ajunge un jucător acolo”, a declarat Gheorghe Popescu la Arena Naţională.

În schimbul lui Nicolae Stanciu, Al Ahli va plăti 10 milioane de euro, fotbalistul urmând să aibă un salariu de aproximativ 3 milioane de euro pe stagiune.

Născut pe 7 mai 1993, Stanciu a evoluat de-a lungul carierei pentru echipele Unirea Alba Iulia, FC Vaslui, Steaua București, Anderlecht și Sparta Praga. Are 10 goluri marcate în 28 de apariții în tricoul naționale de fotbal a României.

S-ar putea să te intereseze și:

Nicolae Stanciu, unul din liderii naționalei de fotbal, noul jucător al echipei Al-Ahli