Antrenorul echipei Cardiff City, Neil Warnock, a dezvăluit, luni, că s-a gândit să demisioneze după dispariţia lui Emiliano Sala, vorbind despre o "săptămână traumatizantă", informează News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Te gândeşti tot timpul dacă să mai continui sau nu. Nici nu am putut dormi. Sunt în fotbal de 40 de ani şi de departe a fost cea mai grea săptămână a carierei mele. A fost traumatizant şi încă este. Nu reuşesc să mă împac cu situaţia. Probabil că m-a afectat foarte tare pentru că m-am văzut cu el şi am discutat în ultimele două luni", a declarat tehnicianul de 70 de ani, care s-a deplasat de mai multe ori în Franţa pentru a-l convinge pe Sala să semneze cu echipa galeză.

Warnock a mai spus că el şi mai mulţi jucători de la Cardiff au discutat cu un psiholog după dispariţia lui Sala.

"Era nevoie de acest lucru. Cine să motiveze motivatorul? Este ok când sunt în public sau cu jucătorii mei, dar când sunt singur acasă gândurile mă năpădesc", a mai spus el, subliniind că "trei sau patru" jucători au trecut foarte greu peste această dramă.

Membrii clubului şi suporterii vor purta o narcisă, simbolul galez, la meciul din Premier League cu Arsenal de marţi seară, când se va ţine şi un "moment de reflecţie în tăcere”.

Avionul de tip Piper Malibu, în care se afla fotbalistul argentinian Emiliano Sala, a fost dat dispărut, la 21 ianuarie, în timp ce se afla deasupra Canalului Mânecii, după ce a pierdut contactul cu controlorii de trafic. Sala se întorcea la Cardiff, pentru a se alătura echipei la care fusese transferat sâmbătă, după o scurtă vizită la Nantes, unde a călătorit cu acelaşi aparat pentru a-şi lua la revedere de la foştii lui colegi.