PSG a câștigat cu 2-0 partida cu Strasbourg din șaisprezecimile Cupei Franței, grație golurilor înscrise de Cavani și Di Maria, dar faza serii a fost oferită de Neymar. După ce a fost faultat de Zemzemi în minutul 56, brazilianul s-a răzbunat și și-a umilit adversarul cu un dribling de toată frumusețea.

HotNews.roFoto: Hotnews

În minutul 56 al meciului de pe Parc des Princes, dintre PSG și Strasbourg, Neymar a fost faultat de Zemzemi, fază în urma căreia gruparea pariziană a primit o lovitură liberă. A fost momentul perfect pentru o "răzbunare" din partea brazilianului, care a reușit un "rainbow flick", procedeu tehnic prin care ridică mingea cu ambele picioare și o aruncă peste adversar. A urmat apoi un șut al starului brazilian, dar mingea a trecut pe lângă poartă.

În urma faultului comis de Zemzemi, Neymar s-a accidentat și a fost înlocuit în minutul 62. PSG a anunțat că este vorba de o recidivă la degetul mic de la piciorul drept.

VIDEO PSG, calificată în optimile Cupei Franţei (2-0 cu Strasbourg) / Neymar a ieşit accidentat şi este în pericol să rateze partida cu Manchester United

Vezi mai jos faza superbă reușită de Neymar: