Real Madrid a fost învinsă de Real Sociedad, scor 0-2, într-un meci din etapa a 18-a din La Liga. Pe lângă jocul greoi al echipei lui Solari, presa iberică se declară nemulțumită și de arbitrul care a ales să nu consulte VAR-ul la o fază din minutul 65, când Vinicius a fost faultat de portarul Rulli. În urma acestui rezultat, coboară pe locul al cincelea, la zece puncte în urma Barcelonei.

HotNews.roFoto: Hotnews

Vezi aici rezumatul partidei Real Madrid vs Real Sociedad.

Sociedad a început excelent partida, Willian Jose deschizând scorul încă din minutul 3, din penalti. În minutul 61, Lucas Vasquez a fost eliminat pentru al doilea cartonaș galben și echipa madrilenă a rămas în inferioritate numerică. Scandalul a început în minutul 65, la acțiunea personală reușită de Vinicius. Atacantul Realului a fost culcat în careu de Rulli, însă arbitrul a lăsat jocul să continue. Faza nu a fost revăzută cu ajutorul înregistrării video. Ruben Pardo a închis tabela, în minutul 82, cu o lovitură de cap.

"VAR-ul şi Realul lui Solari sunt o ruină. De ce avem VAR dacă nu revedem faultul la Vinicius? Este un exemplu care ruinează reputaţia VAR", a scris Marca, imediat după meci.

Clasament:

1 Barcelona 40 puncte

2 Atletico Madrid 35

3 Sevilla 33

4 Alaves 31

5 Real Madrid 30 etc.

Vinicius a postat o imagine pe rețelele de socializare, în care se vede că este atins de portarul Rulli.

De cealaltă parte, portarul argentinian i-a răspuns cu o imagine în care acesta atinge mingea înaintea piciorului lui Vinicius.