Duminică a fost zi importantă în LaLiga, în care asistenţa video a fost pusă la grea încercare. De fapt, nu a fost pusă, pentru că nu s-a apelat la înregistrarea video, în partidele jucate de Real Madrid şi FC Barcelona, transmite News.ro.

Gerard PiqueFoto: fcbarcelona.com

Real Madrid a acuzat un penalti clar, la 0-1, în meciul pierdut cu Real Sociedad, acasă, cu 0-2, în timp ce Getafe a contestat anularea unui gol marcat la scorul de 0-0 cu FC Barcelona, pentru un fault în atac, în parida câştigată de catalani cu 2-1. În ambele situaţii, nu s-a apelat la VAR, iar Gerard Pique de la FC Barcelona are propria lui părere despre VAR.

"Când n-ai VAR, de ce n-ai VAR. Când îl ai, de ce îl ai. Eu am mai spus-o. În ţara asta, ne place polemica şi de aceea există emisiuni care trăiesc din polemică. Este ceva cultural. Cred că VAR ajută arbitrul şi este important", a spus Pique.

Rezultatele de duminică avantajează echipa catalană. FC Barcelona a acumulat 40 de puncte, în timp ce Atletico Madrid, clasată pe locul 2, are 35 de puncte, iar Sevilla, de pe locul 3, a "strâns" 33 de puncte. Rivala catalanilor, Real Madrid, este pe locul 5, cu 30 de puncte.

S-ar putea să te intereseze și:

VIDEO Barcelona (2-1 pe terenul lui Getafe) s-a distanțat la 5 puncte de următoarea clasată - Realul, la 10 lungimi în urma catalanilor