Marele fotbalist argentinian Diego Maradona a fost internat vineri, după ce doctorii au descoperit sângerări interne în stomac, a informat presa locală citată de Reuters.

Diego MaradonaFoto: Captura YouTube

UPDATE: Diego Maradona a fost eliberat din spital a anunțatfiicasa, Dalma. "Pentru cei care au fost îngrijorați cu adevărat pentru tatăl meu, vă pot spune că este bine", a scris Dalma pe Twitter. "Se întoarce curând acasă".

Maradona era supus unor analize de rutină în patria sa, înainte de a se întoarce în Mexic, unde este antrenorul echipei Dorados de Sinaloa, când medicii au descoperit problema.

Ziarul sportiv argentinian Ole, a spus că fostului mijlocașal Boca Juniors, Napoli și Barcelona, care și-a condus țara lacâștigarea Cupei Mondiale din 1986, i seva face o endoscopie la o clinică din Olivos, la periferia capitalei Buenos Aires.

Nu seștiacât de gravă este starea sa, iar spitalul nu a făcut nicio declarație oficială.

Maradona a suferit perioade lungi de spitalizare, adesea datorită stilului de viață extravagant care l-a ajutat să devină unul dintre cei mai admirați fotbaliștiai secolului XX.

Știrea neașteptată a internării în spital a venit la doar câteva ore după ce avocatul lui Maradona a confirmat că vaantrena în Mexic pentru un al doilea sezon consecutiv.

Maradona a preluat Dorados de Sinaloa în luna septembrie și i-a dusîn playoff-ul în care au pierdut cu Atletico San Luis.

"Diego Maradona a aranjat să continue cu Dorados de Sinaloa și va rămâne în calitate de antrenor al echipei pentru întregul sezon", a scris agentul său Matias Morla pe twitter.