Fundaşul franco-senegalez al formaţiei Napoli, Kalidou Koulibaly, a fost victima scandărilor rasiste la meciul cu Inter, de la Milano, iar antrenorul oaspeţilor, Carlo Ancelotti, a revenit, sâmbătă, după partida cu Bologna, asupra măsurilor pe care le va lua în cazul în care vor mai avea loc astfel de evenimente, informează News.ro.

Kalidou Koulibaly, in meciul Inter vs NapoliFoto: Twitter - Koulibaly Kalidou

"UEFA ne-a spus că dreptatea e de partea noastră. Am fost surprins să aud că şeful federaţiei şi cel al arbitrilor au altă părere. Arbitrul ar fi trebuit să oprească meciul şi nu a făcut acest lucru. Dacă nu a făcut nicio greşeală atunci când i-a eliminat pe Insigne şi Koulibaly, el a greşit pentru că nu a oprit meciul, aşa cum prevăd regulile UEFA. Dacă aşa ceva se mai întâmplă, noi nu vom mai juca. Vom rămâne pe teren şi nu vom juca, vom lăsa adversarii să marcheze", a spus Ancelotti.

La meciul dintre Inter şi Napoli, Koulibaly a fost de mai multe ori ţinta ţipetelor fanilor gazdelor, care imitau maimuţa.

Sâmbătă, la partida cu Bologna, fanii napoletani şi-au arătat spriijinul pentru Kalidou Koulibaly, victimă a insultelor rasiste la partida cu Inter. Fanii au ridicat o mască având chipul lui Koulibaly înainte de fluierul de start, pe care scria: "Toţi suntem Koulibaly".