​Ministrul de interne al Italiei, Matteo Salvini, a anunţat joi că va convoca şefii cluburilor de fotbal din Serie A şi Serie B, alături de şefii galeriilor, după ce un suporter şi-a găsit moartea într-o confruntare dinaintea meciului Inter - Napoli (1-0), disputat miercuri, relatează EFE, potrivit Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

''În 2018, nu este posibil să mori mergând la un meci de fotbal. Stadioanele trebuie să fiu un loc de divertisment şi nu de violenţă'', a declarat ministrul Salvini, care a programat întâlnirea pentru începutul anului viitor.

Un fan al lui Inter a decedat joi în spital, după ce a fost strivit de un vehicul de teren într-un incident între suporteri, la circa doi kilometri de stadionul Giuseppe Meazza din Milano.

Daniele Belardinelli, de 35 ani, a fost lovit de o maşină 4x4, în contextul unor incidente între fani, dar poliţia nu l-a identificat încă pe şofer. Belardinelli era din Varese şi avea antecedente privind incidentele pe stadioane, a precizat şeful poliţiei din Milano, Marcello Cardona.