​Mihai Teja va fi noul antrenor al echipei FCSB, acesta urmând să-l înlocuiască pe Nicolae Dică. Informația a fost confirmată miercuri de patronul formației din Liga 1, Gigi Becali.

HotNews.roFoto: Hotnews

"El va fi noul antrenor (n.r. Teja). Cred că va semna pe un an şi jumătate. Încă nu am discutat detalii legate de salariu" - Gigi Becali, pentru gsp.

În vârstă de 40 de ani, Teja a fost preferat de patronul formației bucureștene, pe listă pentru a veni la FCSB mai fiind și Dan Alexa.Teja va avea misiunea clară de a câștiga titlul la FCSB, echipă care se află la 6 puncte în urma liderului CFR Cluj.

Mihai Teja a fost de-a lungul timpului antrenorul echipelor: U Cluj, al României U21, al lui Dinamo, al celor de la Pandurii, iar ultima dată a fost la Gaz Metan Mediaș.

Născut pe 9 septembrie 1978 la București, Teja a evoluat între anii 1986-1997 la juniorii Stelei, însă a fost nevoit să se retragă la 18 ani din cauza unor probleme medicale.

Pe lângă lupta din teren cu CFR Cluj (ardelenii ocupă prima poziție, cu un avans de șase puncte), Teja trebuie să facă "față" și aspiratiilor de antrenor pe care patronul FCSB-ului le-a arătat de-a lungul timpului cu toți antrenorii pe care i-a avut la gruparea bucureșteană (ultimul caz, Nicolae Dică - dat afară pentru nesupunere la efectuarea schimbărilor).