​FCSB este tot mai aproape de a avea un nou antrenor după despărțirea de Nicolae Dică, Mihai Teja fiind la un pas de a prelua conducerea tehnică a formației care se află pe locul doi în clasamentul Ligii 1 la fotbal.

HotNews.roFoto: Hotnews

În vârstă de 40 de ani, Teja a fost preferat de patronul formației bucureștene, pe listă pentru a veni la FCSB mai fiind și Dan Alexa.

În prezent antrenor al celor de la Gaz Metan Mediaș (formație care se află pe locul 8 în Liga 1), Teja va avea misiunea clară de a câștiga titlul la FCSB, echipă care se află la 6 puncte în urma liderului CFR Cluj.

Mihai Teja a fost de-a lungul timpului antrenorul echipelor: U Cluj, al României U21, al lui Dinamo, al celor de la Pandurii, iar ultima dată a fost la Gaz Metan Mediaș.

Născut pe 9 septembrie 1978 la București, Teja a evoluat între anii 1986-1997 la juniorii Stelei, însă a fost nevoit să se retragă la 18 ani din cauza unor probleme medicale.

Pe lângă lupta din teren cu CFR Cluj (ardelenii ocupă prima poziție, cu un avans de șase puncte), Teja trebuie să facă "față" și aspiratiilor de antrenor pe care patronul FCSB-ului le-a arătat de-a lungul timpului cu toți antrenorii pe care i-a avut la gruparea bucureșteană (ultimul caz, Nicolae Dică - dat afară pentru nesupunere la efectuarea schimbărilor).