​Unul dintre componenţii generaţiei de Aur, Florin Răducioiu, va lucra la AC Milan, club unde a evoluat în anii '90, fostul mare atacant stabilind deja detaliile. El va fi în departamentul de scouting şi va descoperi tinere talente pentru celebra echipă italiană, informează Mediafax.

Florin RaducioiuFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

"M-am întâlnit cu Maldini, cu Leonardo, directorul sportiv, am vorbit cu ei şi avem o înţelegere. Este ok, chiar dacă nu e exact ce vreau eu. Mi se dă posibilitatea, la un club care m-a făcut celebru, să lucrez. Am câştigat multe acolo, prestigiu, bani. Sunt foarte apreciat, chiar dacă am jucat puţin.

Asta mă bucură foarte mult şi abia aşteptă să mă întorc acolo, la început de ianuarie, la Milano. Voi vorbi cu ei să văd ce pot să fac şi eu pentru echipa a doua, pentru Primavera. Este vorba despre departamentul de scouting, să merg, să văd jucători, să-i analizez, în funcţie de cerinţele clubului", a spus Răducioiu, la Telekom Sport.

În vara lui 1993, Răducioiu a semnat un contract cu "rossonerii", după ce s-a afirmat în Serie A la Bari, Verona sau Brescia. Nu a reuşit să joace decât în şapte meciuri şi a înscris de două ori fiindcă avea o concurenţă extraordinară. În echipa condusă atunci de Capello erau unii ca Marco van Basten (accidentat grav în 1993 şi nevoit să se retragă în 1995), Daniele Massaro, Jean-Pierre Papin, Brian Laudrup sau Marco Simone.