Antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş, Mihai Teja, a declarat că nu a fost contacat de Gigi Becali pentru a prelua conducerea tehnică a FCSB, informează News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Eu sunt în vacanţă după o primă parte a sezonului destul de grea. Îmi petrec vacanţa cu familia, e foarte importantă pentru mine. Nu vreau să vorbesc despre cazuri ipotetice, nu am fost contactat, nu am vorbit cu nimeni, chiar nu vreau să vorbesc despre lucrul acesta. Nu ştiu în viitor ce se va întâmpla, deocamdată eu sunt antrenor la Gaz Metan. Vedem dacă va pleca Dică, dacă nu va pleca. Au fost lucruri spuse la cald, nu se ştie ce se întâmplă. Vom vedea, dar deocamdată nu este nimic şi nu are rost să vorbesc despre ceva ipotetic", a declarat Teja, la ProX.

Întrebat dacă Steaua se refuză, Teja a răspuns: "Normal că este o echipă mare, este un brand, se bate pentru cupele europene, pentru performanţă, pentru câştigarea campionatului. Cred că oricine şi orice anternor vrea să se bată pentru performanţă, să ajungă cât mai sus. Dar depinde în ce fel de condiţii şi depinde de ceea ce se va întâmpla pe viitor, dar nu vreau să vorbesc. Eu vorbesc despre FCSB şi eu sunt antrenorul Gaz Metanului şi nu vreau să fac asta. Vom vedea ce se va întâmpla în viitor."

Mihai Teja a spus că numai prin rezultate un antrenor se poate impune în faţa lui Gigi Becali.

"În faţa lui Gigi Becali şi în faţa suporterilor te impui prin rezultate. Oriunde te duci, te impui numai prin rezultate, prin nimic altceva. Nu te ţine nimeni dacă nu ai rezultate, nici la Mediaş. Asta este meseria de antrenor, noi ştim acest lucru încă de la început, când preluăm o echipă, ne place, avem pasiune pentru meseria pe care o facem. În anumite momente îţi iese să faci lucruri fumoase la o echipă, în altele, nu. Peste tot este greu", a spus el.

CFR Cluj a învins, sâmbătă, pe Arena Naţională din Bucureşti, cu scorul de 2-0 (1-0), pe FCSB, în ultimul meci al etapei a XXI-a a Ligii I şi ultimul din 2018. Clujenii termină 2018 pe primul loc în clasament, cu un avans de şase puncte faţă de rivala FCSB.

Gigi Becali a anunţat, sâmbătă, după ce FCSB a fost învinsă, cu 2-0, acasă, de CFR Cluj, că antrenorul Nicolae Dică trebuie să-şi dea demisia şi i-a enumerat pe Mihai Teja şi pe Dan Alexa printre posibilii tehnicieni care ar putea prelua echipa.