FCSB - CFR Cluj, scor 0-2, ar putea să fie ultimul meci al lui Nicolae Dică pe banca tehnică a roș-albaștrilor. La finalul partidei, finanțatorul vicecampioanei i-a cerut demisia fostului jucător al Stelei.

HotNews.roFoto: Hotnews

Greșelile "fatale" ale lui Dică au fost schimbările făcute pe final de meci, când i-a înlocuit pe Man şi Moruţan cu Stan şi Rusescu "Eu sunt vinovat, știu ce mi-a zis MM. El mi-a zis mereu ce să fac și eu nu l-am ascultat. Mi-a spus: 'Băi Gigi, nu avem antrenor!'. A făcut Dică o greșeală împotriva lui. A făcut aceeași greșeală pe care a făcut-o Gâlcă, iar Gâlca nu va mai antrena niciodată pe FCSB", a declarat Becali, la Digi Sport.

"Cred că i-a luat cineva mințile lui Dică. Batjocură din partea antrenorului. Păi, trebuie să își dea demisia, normal, dacă vrea. A întrecut orice măsură. Să-l scoți pe Man, pe Moruțan și să-l bagi pe Stan?", a spus Becali, la plecarea de la stadion.

După primele 21 de etape, FCSB se află pe locul 2, la 6 puncte de liderul CFR Cluj. Podiumul finalului de an este ocupat de Universitatea Craiova, care are cu doar două puncte mai puțin decât echipa condusă de Nicolae Dică.