​Liverpool s-a impus, marți seară, scor 1-0, în fața italienilor de la Napoli și s-a calificat în optimile Champions League. Ambele echipe au adunat câte nouă puncte, confruntările directe s-au terminat cu același scor (1-0) și golaverajele au fost egale (+2), astfel, numărul de goluri înscrise a fost cel care a făcut diferența, cormoranii marcând nouă goluri, față de șapte ale italienilor.

HotNews.roFoto: Hotnews

Vezi aici rezultatele înregistrate marți în grupele Champions League.

Mohamed Salah a marcat singurul gol al partidei, în minutul 34, după ce s-a jucat cu apărarea adversarilor și a trimis balonul în poartă printre picioarele portarului Ospina. Alisson a avut și el o intervenție extraordinară în prelungirile partidei și Jurgen Klopp s-a declarat mulțumit de decizia de a-l cumpăra pe brazilian în schimbul sumei record de 66.8 milioane de lire.

"Dacă știam că Alisson este atât de bun, aș fi plătit dublu. A fost un meci dificil și au fost multe contraatacuri, însă am fost pregătiți pentru asta. Acesta este Anfield-ul viu și colorat. Ce joc. Nu știu dacă un antrenor ar putea fi mai mândru de echipa sa decât sunt eu", a declarat Klopp la finalul partidei, potrivit BBC Sports.

Vezi aici rezumatul partidei Liverpool vs Napoli.

Grupa C:

Liverpool vs Napoli 1-0 (Salah '34)

Steaua Roșie Belgrad vs PSG 1-4 (Gobeljic '56 / Cavani '10, Neymar '40, Marquinhos '74, Mbappe '90+2)

Clasamentul final:

1. PSG (17-9) 11

2. Liverpool (9-7) 9

3. Napoli (7-5) 9

4. Steaua Roșie Belgrad (5-17) 4