​Juventus Torino "este mai mult o familie" decât Real Madrid, a declarat Cristiano Ronaldo, fotbalistul vedetă al echipei italiene, transferat în vară de la gruparea din capitala Spaniei, într-un interviu acordat în comun publicaţiilor La Gazzetta dello Sport, Tuttosport şi Corriere dello Sport, transmite Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Oraşul este foarte frumos, suporterii foarte simpatici şi Juventus este un club fantastic, cu o organizare uluitoare. Aici jucătorii sunt modeşti, muncesc mult. Da, până acum impresia mea e fantastică. Pot spune că acesta e cel mai bun grup în care am jucat.

Aici suntem o echipă, în altă parte cineva se simte mai mare decât ceilalţi, în schimb aici sunt toţi pe aceeaşi linie, sunt modeşti şi vor să câştige. Dacă Dybala sau Mandzukic nu marchează, îi vezi totuşi fericiţi, zâmbesc. Pentru mine e frumos, simt diferenţa. Şi jucătorii de la Real sunt modeşti, dar aici eu simt că sunt mai mult. E foarte diferit faţă de Real, aici este mai mult o familie", a afirmat Ronaldo.

Atacantul portughez a avut cuvinte de apreciere şi despre tehnicianul "Bătrânei Doamne", Massimiliano Allegri. "E foarte profesionist, serios, un antrenor foarte bun, un tip foarte amuzant. Una din cele mai mari calităţi ale sale este că vorbeşte direct, dă nume", a spus Ronaldo.