Clubul francez de fotbal Paris Saint-Germain dezminte "cu cea mai mare fermitate" informaţiile din cotidianul L'Equipe conform cărora ar fi "pregătit să-i piardă pe Kylian Mbappe sau Neymar Jr pentru a evita sancţiunile fair-play-ului financiar", a transmis clubul parizian într-un comunicat publicat sâmbătă, potrivit Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Într-un articol publicat vineri seara, pe site-ul său de internet, L'Equipe susţine că 'PSG este pregătit să-i piardă pe Kylian Mbappe sau Neymar Jr pentru a evita sancţiuni legate de fair-play-ul financiar'", reaminteşte PSG, care dezminte "cu cea mai mare fermitate aceste informaţii false, ridicole şi de natură să creeze un climat tensionat între club şi media".

Clubul parizian este vizat de o anchetă a UEFA privind respectarea fair-play-ului financiar, care interzice cluburilor să cheltuiască mai mulţi bani decât ar câştiga prin propriile mijloace.

Organul de control al UEFA responsabil cu reglarea situaţiei contabile a cluburilor europene (ICFC) a deschis o procedură disciplinară împotriva lui PSG în septembrie 2017, după transferurile lui Neymar şi Kylian Mbappe, pentru o valoare de peste 400 milioane euro. Dosarul fusese clasat în iunie 2018, dar a fost redeschis în septembrie 2018.