Diego Armando Maradona, antrenorul echipei mexicane de fotbal Dorados de Sinaloa, a insultat, duminică seara, suporterii echipei Atletico San Luis, care l-au provocat după înfrângerea suferită de acesta în finala Turneului Apertura din divizia secundă, informează Agerpres.

Diego Maradona, oprit cu greu de securitateFoto: Captura YouTube

La finalul meciului, suporterii echipei adverse i-au adresat insulte ("Săracul drogat!") şi au intonat un cântec provocator la adresa sa, în momentul în care fostul căpitan al echipei Argentinei se pregătea să părăsească stadionul.

Conform imaginilor video difuzate pe reţelele de socializare, fostul star al fotbalului argentinian şi-a ieşit din fire şi a răspuns cu o ploaie de insulte şi a încercat să rupă cordonul de securitate pentru a se încăiera.

Momentul în care Maradona le răspunde fanilor:

Sursă video:Diario AS

"Veniţi să mi-o spuneţi în faţă, javrelor!", le-a strigat Maradona suporterilor, lovind cu piciorul în gol înainte de a fi evacuat de agenţii de pază.

Dorados Sinaloa a pierdut titlul de campioană a Turneului Apertura în divizia secundă, fiind întrecută cu 4-2 de Atletico San Luis, duminică, în manşa a doua a finalei.

Echipa lui Maradona se impusese cu 1-0 în tur, joi, pe propriul teren şi a condus la scor de două ori în returul de la San Luis Potosi (centrul Mexicului).

Fostul căpitan al naţionalei Argentinei (58 ani) a urmărit returul acestei finale din tribune, fiind suspendat după eliminarea de joia trecută, ca urmare a ''insultelor proferate la adresa unor jucători şi a corpului tehnic de la echipa adversă", conform comisiei de disciplină.