Un suporter al echipei Tottenham a fost reţinut, iar Federaţia Engleză de Fotbal a deschis o procedură disciplinară, după ce a aruncat o coajă de banană către jucătorul formaţiei Arsenal Pierre-Emerick Aubameyang, informează The Guardian, conform News.ro.

Logo Premier LeagueFoto: premierleague.com

Duminică, pe Emirates Stadium, Aubameyang a înscris din penalti în minutul 10, primul gol al meciului, apoi a celebrat reuşita în faţa tribunei în care se aflau fanii oaspeţi. Numeroase proiectile au fost aruncate înspre el, inlusiv o coajă de banană.

Pe baza imaginilor surprinse de camerele de înregistrare, fanul care a aruncat coaja de banană a fost identificat şi reţinut de poliţie, iar Tottenham a anunţat că îi va intezice accesul pe stadion.

În total, şapte suporteri au fost reţinuţi de poliţia metropolitană pentru tulburarea liniştii publice, între care doi fani ai gazdelor, care au aprins fumigene.

Arsenal Londra a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 4-2, echipa Tottenham Hotspur, într-un meci din etapa a XIV-a a campionatului Angliei.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Aubameyang ’10 (penalti), ’56, Lacazette ’75 şi Torreira ’77.

Pentru Tottenham au înscris Dier ’30 şi Kane ’34 (penalti).

În minutul 85, de la oaspeţi a fost eliminat Vertonghen.