Ioan Andone a declarat, duminică, pentru News.ro, că grupa în care va evolua România în preliminariile Campionatului European este foarte dificilă şi după părerea sa tricolorii se vor clasa în cel mai fericit caz pe locul trei.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

“Aoleu, o grupă foarte grea dacă nu am câştigat în grupă Liga Naţiunilor, vă daţi seama. Şi acolo am jucat cu Serbia. Când ai Spania şi Suedia calificate la Campionatul Mondial cred că în cel mai fericit caz terminăm pe trei. Va fi foarte greu. Şi Norvegia e puternică la nivel de echipa naţională dar în disputele cu ei cred că noi suntem o echipă mai tehnică.

Ei sunt foarte exacţi, joacă după vechiul stil britanic şi cred că putem să câştigăm. Ne va fi foarte greu, cu Spania nu avem nici o şansă, şi cu Suedia va fi foarte greu. Din păcate ne depărtăm de lumea bună a fotbalului. E păcat pentru că suporterii vă daţi seama cum se duceau să susţină România. E păcat mare”, a spus Andone pentru News.ro.

Naţionala României va evolua în grupa F, alături de Spania, Suedia, Norvegia, Insulele Feroe şi Malta, în preliminariile Campionatului European din 2020, conform tragerii la sorţi de duminică, de la Dublin.