​Confederaţia Sud-americană de Fotbal (Conmebol) a anunţat că manşa secundă a finalei Copa Libertadores, dintre echipele River Plate şi Boca Juniors, amânată săptămâna trecută din cauza incidentelor, se va disputa în Spania, la 9 decembrie, potrivit News.ro. Arena care va găzdui meciul va fi Santiago Bernabeu, din Madrid.

Finala Copa Libertadores pe Santiago BernabeuFoto: Twitter

Partida va începe la 20.30, ora Spaniei.

Joi, o altă variantă vehiculată pentru găzduirea finalei era Qatar.

Partida dintre formaţiile din Buenos Aires River Plate şi Boca Juniors, care ar fi trebuit să se dispute săptămâna trecută, pe stadionul Monumental din Buenos Aires, a fost amânată din cauza incidentelor. Decizia de amânare a venit după ce, în drum spre stadion, autocarul echipei Boca Juniors a fost atacat cu pietre şi cu gaze lacrimogene. Unii jucători au fost răniţi de geamul spart sau afectaţi de gazul inhalat. De asemenea, în afara stadionului au avut loc şi confruntări între suporteri şi forţele de ordine.

În prima manşă a finalei Copa Libertadores, disputată la 11 noiembrie, pe stadionul La Bombonera, Boca Juniors a remizat cu River Plate, scor 2-2.

S-ar putea să te mai intereseze și:

VIDEO Manşa secundă a finalei Copa Libertadores, amânată după ce autocarul echipei Boca Juniors a fost atacat de suporterii rivali - Unii jucători au fost răniţi

VIDEO Copa Libertadores: 50.000 de fani pe "Bombonera", la antrenamentul echipei Boca Juniors

Finala Copei Libertadores (River vs Boca), amânată din nou