Manşa secundă a finalei Copa Libertadores, dintre echipele River Plate şi Boca Juniors, amânată din cauza incidentelor, s-ar putea disputa în Qatar, informează Reuters, citând o sursă din cadrul Conmebol, potrivit News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

“Qatar este o posibilitate”, a precizat sursa din cadrul forului.

Partida s-ar putea disputa la 8 decembrie.

Presa spaniolă oferă o altă variantă de disputare a meciului: stadionul Santiago Bernabeu.

La începutul săptămânii, Conmebol a anunţat că meciul dintre formaţiile din Buenos Aires River Plate şi Boca Juniors nu se va juca în Argentina.

Partida, care ar fi trebuit să se dispute săptămâna trecută, pe stadionul Monumental din Buenos Aires, a fost amânată pentru o dată ulterioară, din cauza incidentelor. Decizia de amânare a venit după ce, în drum spre stadion, autocarul echipei Boca Juniors a fost atacat cu pietre şi cu gaze lacrimogene. Unii jucători au fost răniţi de geamul spart sau afectaţi de gazul inhalat. De asemenea, în afara stadionului au avut loc şi confruntări între suporteri şi forţele de ordine.

În prima manşă a finalei Copa Libertadores, disputată la 11 noiembrie, pe stadionul La Bombonera, Boca Juniors a remizat cu River Plate, scor 2-2.

S-ar putea să te mai intereseze și:

VIDEO Manşa secundă a finalei Copa Libertadores, amânată după ce autocarul echipei Boca Juniors a fost atacat de suporterii rivali - Unii jucători au fost răniţi

VIDEO Copa Libertadores: 50.000 de fani pe "Bombonera", la antrenamentul echipei Boca Juniors

Finala Copei Libertadores (River vs Boca), amânată din nou