Decizie importantă luată de Bayern Munchen - după nemulţumirile fanilor, campioana Germaniei a ales să elimine definitiv o culoare (albastru) pe care o conţine echipamentul de joc al bavarezilor, transmite Mediafax.

Bayern Munchen stemaFoto: fcbayern.de

Echipa lui Niko Kovac nu trece prin cea mai bună formă, iar suporterii aveau încă un motiv de nemulţumire. Conducerea clubului german a dat un comunicat în care a anunţat decizia.

Culorile tradiţionale ale lui Bayern Munchen sunt alb şi roşu, dar în ultimii ani au apărut pe echipament şi porţiuni albastre. Însă această culoare va dispărea, a anunţat clubul bavarez pe site-ul oficial.

După mai multe întâlniri şi negocieri cu reprezentanţii suporterilor, conducerea lui Bayern Munchen a decis ca echipamentul de joc să nu mai conţină nicio altă culoare în afară de alb şi roşu, culorile oficiale ale clubului.

Fanii erau nemulţumiţi că echipamentul echipei iubite conţine albastru, culoarea oficială a rivalei 1860 Munchen. În acelaşi comunicat de presă, Bayern a anunţat că nici măcar al treilea echipament sau jambierele nu vor mai conţine alte culori decât roşu şi alb.