Ovidiu Haţegan a fost delegat la meciul din Grupa D a Ligii Campionilor, dintre FC Porto şi Schalke, care se va disputa miercuri, de la ora 22.00, în Portugalia, informează FRF, conform News.ro.

Ovidiu HateganFoto: Facebook

În acest moment, portughezii conduc grupa, cu 10 puncte, în timp de nemţii se află pe poziţia secundă, cu 8 puncte.

Haţegan va fi ajutat de asistenţii Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe, în timp ce arbitri adiţionali au fost delegaţi Radu Petrescu şi Sebastian Colţescu. Al patrulea oficial va fi Radu Ghinguleac.

Este a treia etapă consecutivă de Champions League în care Haţegan este delegat în acest sezon, după ce a arbitrat întâlnirile Barcelona – Inter Milano şi Juventus - Manchester United. În această ediţie de Champions League, Haţegan a mai condus şi duelul dintre ŢSKA Moscova şi Real Madrid.

În plus, în Liga Naţiunilor, Haţegan împreună cu brigada sa au condus, la 19 noiembrie, partida dintre Germania şi Olanda, scor 2-2, în ziua în care mama sa a decedat.

S-ar putea să te intereseze și:

VIDEO Moment răvășitor - Ovidiu Hațegan a aflat la meciul Germaniei cu Olanda că i-a murit mama: Arbitrul român, cu ochii în lacrimi, consolat de Virgil van Dijk