Naționala Under 21 a României a picat într-o grupă infernală la Euro 2019, formația pregătită de Mirel Rădoi urmând să se dueleze cu Anglia, Franța și Croația. Cu toate acestea, optimismul rămâne alături de tricolorii mici. "Va fi greu, dar mergem să ne bucurăm de fotbal", a precizat Ianis Hagi. Turneul final va avea loc în perioada 16-30 iunie 2019.

Ianis HagiFoto: Captura YouTube

Ce a spus Ianis Hagi

"Am ajuns printre cele mai bune 12 echipe ale Europei, e normal să fie greu la EURO, dar trebuie să mergem acolo să ne bucurăm de fotbal și să fim convinși că putem câștiga meciuri!" - Ianis Hagi, citat de frf.ro.

"Va fi greu, dar mergem în Italia, la EURO, cu încredere. Avem un grup unit și am demonstrat până acum că putem pune probleme oricărei echipe. Vrem să ne jucăm șansa noastră" - Dennis Man.

"E o grupă incomodă, dar, dacă vom arăta aceeași determinare și atitudine ca în preliminarii, vom avea șansele noastre și trebuie sa credem în ele până la final" - Dragoș Nedelcu.

Disputele de la turneul final Euro 2019 vor avea loc în următoarele locații: Trieste, Udine, Cesena, Bologna, Reggio Emilia şi Serravalle (San Marino).

CE 2019 se va disputa în perioada 16-30 iunie.

Cum arată grupele competiției:

Grupa A: Italia, Spania, Polonia, Belgia

Grupa B: Germania, Serbia, Austria, Danemarca

Grupa C: Anglia, Franța, România, Croația

Programul complet al grupei C a Euro-2019:

18 iunie: Anglia - Franţa, România - Croaţia

21 iunie: Anglia - România, Franţa - Croaţia

24 iunie: Croaţia - Anglia, Franţa - România.

S-ar putea să te intereseze și:

Tragerea la sorți CE 2019 U21: Grupă grea pentru reprezentativa de tineret a României: confruntări cu Anglia, Franța și Croația