Situație bizară prin care a trecut familia fotbalistului Sergiu Hanca. Mijlocașul lui Dinamo s-a confruntat cu probleme personale în ultimul timp: o femeie i-ar fi "furat" copilul. Mai exact, aceasta ar fi postat pe internet imagini cu micuțul Zian Hanca susținând că este al ei.

DigiSportFoto: Digi Sport

Ce s-a întâmplat mai exact? Soția lui Sergiu Hanca, Andreea, care a postat mai multe poze cu micuțul Zian pe rețelele de socializare, a aflat că o altă persoană se folosește de aceste imagini. O prietenă a atenționat-o pe Andreea, printr-un mesaj transmis pe Instagram, că o altă femeie postează poze cu Zian, copilul familiei Hanca, și susține că este al ei.

Soția lui Sergiu Hanca a început să investigheze acest caz bizar și a căutat grupurile unde fuseseră postate poze cu Zian. "Vă rog frumos să ștergeți poza. Este copilul meu, iar această Roxi este probabil o psihopată, altfel nu știu cum ar putea să facă așa ceva… sunt șocată!", le-a scris Andreea Hanca celor responsabili de o pagină de internet pe care fuseseră postate poze cu Zian de către femeia necunoscută.

CITESTE CONTINUAREA PE DIGISPORT