​Tehnicianul Şenol Guneş poate lua locul lui Mircea Lucescu la naţionala Turciei, dacă se va despărţi de Beşiktaş, notează jurnalul Sabah, precizând că selecţionerul român este considerat vinovat de parcursul prost al echipei naţionale, informează News.ro.

Mircea LucescuFoto: fc-zenit.ru

Sabah scrie că Lucescu, care este plătit cu 2,5 milioane de euro de federaţia turcă, face alegeri controversate în privinţa lotului şi prin eşecul de sâmbătă, din meciul cu Suedia, a retrogradat Turcia în divizia a treia a Ligii Naţiunilor, nu mai este susţinut. “La alegerile de la federaţie, de la finalul sezonului, noua conducere va stabili selecţionerul”, menţionează jurnalul turc.

Cotidianul Sabah notează că Aykut Kocaman, care a semnat zilele trecute un contract cu Konyaspor, iniţial îi spusese conducerii clubului din Konya că aşteaptă un semn de la echipa naţională. Clubul a insistat însă şi până la urmă Kocaman a semnat cu Konyaspor. “Singurul rival pentru Lucescu a rămas Şenol Guneş. Dacă Guneş se va despărţi de Beşiktaş, există posibilitatea ca el să ajungă la echipa naţională”, adaugă sursa citată.

Naţionala Turciei, antrenată de Mircea Lucescu, a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de selecţionata Suediei, într-un meci din grupa a doua a diviziei B a Ligii Naţiunilor şi a retrogradat în al treilea eşalon al competiţiei.

Clasament:

1. Rusia 3 meciuri (4-1) 7 puncte

2. Suedia 3 (3-3) 4

3. Turcia 4 (4-7) 3

Meciul a fost arbitrat de Istvan Kovacs. Golul a fost marcat de Andreas Granqvist, în minutul 71, din penalti.

S-ar putea să te mai intereseze și:

Liga Națiunilor: Turcia, învinsă de Suedia, scor 1-0/ Mircea Lucescu a susținut o conferință de presă de doar două minute (Rezultatele zilei)