Jucătorul echipei Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, are nişte parametri fizici cu care depăşeşte media înregistrată în rândul fotbaliştilor, atât în ceea ce priveşte masa musculară, cât şi conţinutul de grăsime, transmite News.ro.

Cristiano RonaldoFoto: Facebook / Cristiano Ronaldo

Portughezul este cunoscut pentru mania sa faţă de exerciţiile fizice, tratându-şi corpul ca pe un adevărat templu. Ronaldo nu fumează, nu consumă alcool şi nu face niciun fel de excese culinare.

Conform unor rapoarte publicate de cotidianul AS, Ronaldo, la 33 de ani, stă mai bine la unele capitole decât majoritatea jucătorilor mult mai tineri decât el. S-a constatat că are un conţinut de grăsime de 7% din corp iar media printre fotbalişti este de 10%.

La capitolul masă musculară, jucătorul lui Juventus Torino excelează, de asemenea, cu un procent de 50%, faţă de media de 46%.

În ceea ce priveşte viteza de deplasare, Cristiano Ronaldo a mai scăzut un pic în ultimii ani, atingând un maxim acum de “doar” 33,25 de km/h. Comparativ, jucătorul Leroy Sane, de la Manchester City, a fost înregistrat cu 35,48 de km/h.

Cristiano Ronaldo a declarat de curând că are vârsta biologică de 23 de ani şi că intenţionează să joace fotbal până la 41 de ani.