Mijlocaşul echipei Dinamo, Dan Nistor, a suferit o leziune fibrilară la coapsa dreaptă din cauză stării precare a terenului de joc de pe Arena Naţională şi va lipsi de pe teren aproximativ trei săptămâni, a declarat pentru News.ro un oficial al grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare, sub protecţia anonimatului.

Dan Nistor, in momentul schimbarii din meciul cu FCSBFoto: Captura YouTube

“Dan Nistor a suferit o leziune fibrilară a muşchiului. În această după amiază se va stabili exact dimensiunea acestei leziuni. Este vorba de o leziune, nu de o ruptură, aşa cum greşit se foloseşte, întrucât ruptura presupune o secţionare totală a muşchiului, şi nu este cazul. El va lipsi undeva în jurul a trei săptămâni”, a precizat sursa menţionată.

Dan Nistor ca şi alţi jucători în derbiul Dinamo – FCSB de duminică seara au suferit accidentări din cauza stării precare a gazonului de pe Arena Naţională, fără iarbă în majoritatea lui.

“Păi normal că accidentarea lui a fost cauzată de starea gazonului. Nu aţi văzut că pe tot parcursul meciului, şi la o echipă şi la alta au apărut autoaccidentări, să le spun aşa, fără ca jucătorii să aibă adversari în preajmă? Aşa a fost şi cazul lui Salomao”, a adăugat sursa citată.

Căpitanul echipei Dinamo, Dan Nistor s-a accidentat în prima repriză a derbiului cu FCSB, de duminică seara, scor 1-1, şi a fost înlocuit în minutul 39 cu Mihai Neicuţescu pentru că acuza dureri musculare.