VIDEO Faza zilei vine din Israel: Coechipierul căzut, ajutorul dat și recompensa divină

de A.I.     HotNews.ro
Duminică, 11 noiembrie 2018, 9:52 Sport | Fotbal


Faza zilei vine din Israel
Foto: Captura Twitter
Habib Habibou a oferit faza zilei în fotbalul european în timpul meciului dintre Maccabi Netanya și Maccabi Petak Tikva. În minutul 87, Habib îl ajuta pe un coechipier căzut pe gazon, însă a avut norocul ca mingea să-l caute într-un moment în care acesta nu avea atenția îndreptată neapărat spre fotbal. "Dumnezeu nu doarme. Ajută-ţi prietenul şi îţi va da mai mult", a spus Habibou într-o postare pe Twitter.

Habibou a marcat unicul gol al partidei, în minutul 87. El se afla în apropierea porţii gazdelor, ajutând un coechipier care era întins pe gazon, în momentul în care a văzut că mingea ajunge în zona în care se afla, astfel că a profitat, s-a ridicat rapid şi a trimis balonul în poartă.

"Dumnezeu nu doarme. Ajută-ţi prietenul şi îţi va da mai mult", a scris Habibou pe Twitter după meci, distribuind filmuleţul cu golul marcat de el.

Imaginile cu Habibou marcând au fost distribuite de numeroase ori pe Twitter, cu comentarii de genul "un candidat serios pentru premiul Puskas", informează News.ro.

Aici poți urmări faza inedită din campionatul Israelului:



Citeste mai multe despre   





Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

















4908 vizualizari

  • +1 (3 voturi)    
    Marcatorul se afla la inceput in Ofsaid Pasiv (Duminică, 11 noiembrie 2018, 12:46)

    Rahan5 [utilizator]

    aprobat in mod prostesc de arbitru. In mod normal arbitrul trebuia dupa inscrierea golului sa fie anulat golul pe motiv de ,,Ofsaid Activ" inainte de centrarea balonului.
    • -1 (3 voturi)    
      ?? (Duminică, 11 noiembrie 2018, 16:15)

      Codruta N [utilizator] i-a raspuns lui Rahan5

      Mie nu mi se pare ca, atunci cand a tras sutul acela, era in ofsaid
      • +2 (2 voturi)    
        Am spus (Duminică, 11 noiembrie 2018, 20:04)

        Rahan5 [utilizator] i-a raspuns lui Codruta N

        ,,inante de centrarea balonului". Este o situatie clara in care este ofsaid.

        Arbitrul cred ca are dreptul sa fluiere o infractiune dinainte chiar daca a lasat jocul sa continue o scurta perioada dupa, si intamplator, intre timp s-a iesit din ofsaidul propriuzis .
        Adica poate sa fluiere pentru un fost ,,ofsaid activ" daca tantalaul de atacant din ,,ofsaid pasiv" se apuca sa dea goluri.


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 10 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by