Noi dezvăluiri tari ale Football Leaks, care îl vizează de acesată dată pe Cristiano Ronaldo (33 de ani), starul lui Juventus. Lusitanul vrea ca viaţa sa privată să fie ferită în totalitate de ochii presei şi îşi obligă angajaţii să semneze contracte de confidenţialitate scrie Mediafax.

Concret, cine lucrează pentru atacantul lui Juventus nu are voie să facă nicio dezvăluire despre viaţa lui Ronaldo până nu trec 70 de ani de la decesul lusitanului sau a celor din familia acestuia. Practic, angajaţii nu vor putea să vorbească public niciodată despre ce se întâmplă în palatul campionului european. Informaţia Football Leaks circulă deja pe reţelele de socializare.

Cristiano Ronaldo are probleme în continuare cu acuzaţiile de viol. Kathryn Mayorga (34 de ani) a dezvăluit pentru publicaţia germană Der Spiegel că a fost violată de Cristiano Ronaldo într-un hotel din Las Vegas, în 2009. Mai târziu, portughezul i-ar fi plătit 375.000 de dolari pentru a-i cumpăra tăcerea. Totuşi, Kathryn Mayorga a ales să aducă în atenţie presupusa faptă comisă de Ronaldo şi, prin avocatul ei, a atacat la un tribunal din Nevada convenţia încheiată în urmă cu nouă ani.