Suedezul Zlatan Ibrahimovic, de la LA Galaxy, şi englezul Wayne Rooney, component al DC United, se află pe lista nominalizaţilor pentru trofeul de cel mai bun jucător din MLS în 2018, susține News.ro.

Zlatan IbrahimovicFoto: Twitter - LA Galaxy

Alături de cei doi, mai sunt nominalizaţi pentru premiul Landon Donovan MVP Miguel Almiron (Atlanta United), Josef Martinez (Atlanta United) şi Carlos Vela (LAFC).

Ibrahimovic şi Rooney sunt nominalizaţi şi pentru premiul pentru debutantul anului în MLS, alături de Carlos Vela. Premiul îi este acordat celui mai apreciat jucător cu experienţă care a debutat în MLS în 2018.

În plus, Zlatan Ibrahimovic se află pe listă și la premiul pentru revenirea anului, acordat unui jucător din MLS care a trecut peste accidentări sau alte probleme şi a obţinut succese în sezonul regulat al MLS. Mai sunt nominalizaţi Osvaldo Alonso (Seattle Sounders) şi Gyasi Zardes (Columbus Crew).

Nominalizaţii au primit cele mai multe voturi din partea jucătorilor din NBA, stafurilor tehnice şi reprezentanţilor mass-media.