Aiyawatt Srivaddhanaprabha, fiul patronului clubului Leicester City, Vichai Srivaddhanaprabha, le-a mulţumit fanilor pentru susţinerea arătată după decesul tatălui său, printr-un mesaj postat pe site-ul oficial al grupării din Premier League, transmite News.ro.

Elicopterul in flacari la King Power StadiumFoto: Captura video

Aiyawatt, care este vicepreşedinte al Leicester City, a promis că va duce mai departe viziunea tatălui său.

“Vă mulţumesc tuturor din adâncul sufletului pentru susţinerea copleşitoare. Mulţumesc şi poliţiei şi serviciilor de urgenţă. Reacţia lor rapidă de sâmbătă a făcut ca mulţi oameni să rămână în siguranţă. Ceea ce s-a întâmplat m-a făcut să înţeleg cât de important era tatăl meu pentru multe persoane din întreaga lume şi sunt impresionat de cât de mulţi oameni l-a avut în inimă. Sunt extrem de mândru că am un tată atât de extraordinar. De la el, am primit o misiune şi o moştenire de dus mai departe şi intenţionez să fac acest lucru.

Ştiu că voi primi susţinerea necesară pentru a face asta şi vă sunt recunoscător pentru toate mesajele şi cuvintele frumoase. Tatăl meu m-a învăţat să fiu puternic şi să am grijă de familie. Şi-a iubit familia. A făcut Leicester City o familie. Şi nimic nu l-ar fi făcut să fie mai mândru decât să vadă cum familia Leicester City pe care a construit-o se susţine într-o perioadă atât de tristă. Tatăl meu avea un fel de a mă învăţa despre viaţă şi muncă fără să pară că este o lecţie. Era mentorul şi modelul meu. Astăzi, m-a lăsat cu o moştenire de purtat mai departe şi voi face tot ce voi putea pentru a-i duce mai departe viziunea şi visurile. Eu şi familia mea vrem să vă mulţumim fiecăruia dintre voi pentru bunătatea arătată în cea mai dificilă perioadă pentru noi. Îmi e dor de tine, tată, din toată inima”, se arată în mesajul fiului lui Vichai Srivaddhanaprabha.

Patronul clubului Leicester City a murit sâmbătă, la vârsta de 60 de ani, alături de alte patru persoane, după ce elicopterul său s-a prăbuşit imediat după ce a decolat de la stadionul King Power.

S-ar putea să te intereseze și: