​Echipa Leicester City va călători cu autocarul, în loc de avion, către Cardiff, pentru partida pe care urmează să o dispute sâmbătă în campionatul de fotbal al Angliei, împotriva formaţiei Cardiff City, informează agenţia EFE, citată deAgerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Vulpile" au luat această decizie pentru accidentul de elicopter în care şi-a pierdut viaţa preşedintele lui Leicester City, Vichai Srivaddhanaprabha, afirmând că este vorba de o opţiune mai puţin "insensibilă".

Omul de afaceri thailandez şi alte patru persoane şi-au pierdut viaţa, după ce elicopterul cu care se pregăteau să părăsească stadionul King Power s-a prăbuşit în apropierea arenei.

Marţi, Leicester City a anunţat că meciul cu Cardiff City nu va fi reprogramat, după ce partida din Cupa Ligii engleze împotriva formaţiei Southampton a fost amânată pentru o dată care nu a fost încă stabilită.

Înaintea întâlnirii din capitala Ţării Galilor se va păstra un minut de reculegere în memoria victimelor accidentului de elicopter, iar jucătorii vor purta banderole negre pe braţe.

S-ar putea să te mai intereseze și:

VIDEO Elicopterul patronului celor de la Leicester s-a prăbușit în parcarea de lângă stadionul King Power

Leicester confirmă decesul patronului în accidentul de elicopter: Niciunul dintre cei cinci pasageri nu a supravieţuit