Mircea Lucescu e la mare căutare în Turcia, chiar dacă nu-i merge foarte bine la naţionala "Ţării Semilunei". "Il Luce" e dorit de Fenerbahce, club care l-a demis recent pe olandezul Philip Cocu, după înfrângerea 1-3, pe teren propriu, cu Ankaragucu, potrivit Mediafax.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Site-ul ntvspor.net scrie că Lucescu (72 de ani) e favorit să-i ia locul pe banca tehnică.

Dupa ce a ratat prezenta la CM din Rusia, dar şi ocazia de a câştiga grupa din Liga Naţiunilor, selecţionerul naţionalei Turciei se află într-o postură dificilă. Cele două obiective ratate l-ar putea îndepărta pe Mircea Lucescu de pe banca primei reprezentative. În cazul în care Lucescu va pleca de la naţionala Turciei, o variantă bună pentru "Il Luce" e Fenerbahce, care caută antrenor în momentul de faţă.

Lucescu nu este singurul antrenor dorit de Fener. Turcii îi mai au pe listă şi pe Zidane, Roberto Carlos, Wenger şi Blanc.

Fenerbahce se află în acest moment pe un incredibil loc 15 după 10 etape scurse din noul sezon din Superlig, bifând numai 9 puncte. Fener evoluează şi în cupele europene, ocupând locul 2 în grupa D din Europa League. Pentru Fenerbahce urmează, în deplasare, derby-ul cu Galatasaray, astfel că şefii clubului au încercat să facă o mutare prin care să le redea moralul jucătorilor şi l-au demis pe olandezul Cocu.