​Clubul Tottenham Hotspur a anunţat că noul său stadion încă nu poate fi inaugurat, lucrările la sistemele critice de siguranţă continuând, astfel că a decis ca toate meciurile care mai sunt de jucat pe teren propriu în acest an să se dispute pe Wembley, informează News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

“Nu trece nicio oră fără să fiu întrebat când vom putea găzdui primul meci în noua noastră casă. Mi-aş fi dorit să pot să spun o dată exactă. Însă, având în vedere factori total în afara controlului nostru, cum ar fi întârzieri ale celor care se ocupă de construcţie şi eventuale probleme neprevăzute, evident că suntem reţinuţi în privinţa programului. Suntem conştienţi că trebuie să insistăm pentru ca lucrările să se încheie cât mai curând posibil, dar ştim şi cât de dificil este pentru voi, suporterii, să faceţi planuri pentru meciuri atunci când există lipsă de claritate, mai ales pe cele din perioada Crăciunului şi a Anului Nou. Am decis să anunţăm că toate meciurile de acasă vor fi jucate pe Stadionul Wembley, până la şi inclusiv partida cu Wolverhampton Wanderers, din 29 decembrie”, a declarat preşedintele clubului Tottenham, Daniel Levy.

Tottenham va juca pe Stadionul Wembley partidele cu Manchester City, Chelsea, Southampton, Burnley, Bournemouth şi Wolverhampton, din Premier League, şi pe cele cu PSV Eindhoven şi cu Inter Milano, din Liga Campionilor.

Clubul Tottenham intenţiona să îşi inaugureze stadionul luna trecută, dar evenimentul a fost amânat din cauza unor probleme la sistemele critice de siguranţă.