​AC Milan a pierdut în etapa a treia din grupele Europa League, iar antrenorul italienilor, Gennaro Gattuso, s-a declarat învins și el. Betis s-a impus pe stadionul Giuseppe Meazza, cu 1-2, după golurile marcate de Sanabria și Giovani Lo Celso. Pentru Milan, Cutrone a redus din diferență, informează Mediafax.

Gennaro GattusoFoto: acmilan.com

Tehnicianul rossonerilor, Gennaro Gattuso, a fost dezamăgit la finalul partidei și a lăsat să se înțeleagă că ar fi dispus să renunțe la banca tehnică: "Sunt îngrijorat de mentalitatea pe care o avem. Suntem fragili și speriați. Nu știu ce să mai fac. Nu țin de scaunul meu, mă gândesc la binele echipei".

Vezi aici rezumatul partidei AC Milan - Betis Sevilla.

Potrivit Corriere dello Sport, favorit să îl înlocuiască este un alt fost jucător al Milanului, Roberto Donadoni. În vârstă de 55 de ani, fostul selecţioner al Squadrei Azzurra este liber de contract, după despărţirea de Bologna, în această vară.

Nici în campionat, AC Milan nu stă prea bine. Clubul pregătit de Gattuso este pe locul 12 cu 12 puncte, după ce a disputat primele opt etape (meciul cu Genoa a fost amânat, dupăprăbușirea podului din Genova).

Rezultate Grupa F din Europa League:

AC Milan - Betis Sevilla 1-2 (Cutrone ’83 / Sanabria ’30, Celso ‘55)

Dudelange - Olympiakos 0-2 (Torosidis ’66, Fortounis ‘81)

Clasament:

1. Betis (5-1) 7

2. AC Milan (5-3) 6

3. Olympiakos (3-3) 4

4. Dudelange (0-6) 0