Copiii care au rămas blocaţi timp de mai bine de două săptămâni într-o peşteră din Thailanda s-au antrenat, vineri, cu starul suedez Zlatan Ibrahimovic și cu formaţia Los Angeles Galaxy, la acesta joacă, informează Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Copiii, jucători ai echipei thailandeze de fotbal "Mistreţii sălbatici", au vizitat stadionul pe care joacă echipa starului suedez și chiar s-au anternat alături de acesta, potrivit site-ului LA Galaxy.

Gestul a fost făcut după ce aceștia au declarat, în cadrul emisiunii "The Ellen DeGeneres Show", că Zlatan Ibrahimovic este jucătorul lor preferat, iar suedezul a venit să le facă o surpriză în direct.

“Am crezut mereu că eu sunt curajos, dar acești copii sunt mult mai curajoși ca mine. Aceasta este probabil cea mai bună echipă din lume", a declarat Ibrahimovic.

Cei 12 băieţi cu vârste cuprinse între 11 şi 16 ani şi antrenorul lor în vârstă de 25 de ani au fost salvați după ce au fost blocați mai bine de două săptămâni în peștera Tham Luang din nordul Thailandei, în urma unei ploi torenţiale. Operaţiunea de salvare a fost dificilă, din cauza nivelului ridicat al apei din peşteră. Echipa de salvare a fost alcătuită din peste 1.000 de persoane, printre care şi salvatori din China, Myanmar, Laos, Australia, Marea Britanie şi Statele Unite.