Tehnicianul Claudiu Niculescu a anunţat, sâmbătă, că se desparte de FC Dinamo, în condiţiile în care conducerea clubului ar fi ajuns la un acord cu Mircea Rednic. Niculescu a precizat că i s-a oferit postul de director general, funcție pe care a refuzat-o, informează News.ro.

Claudiu NiculescuFoto: fcdinamo.ro

"Merg să-mi rezilieze contractul, nu mai puteam continua în asemenea condiţii. Mi-a fost propusă funcţia de director general, am spus nu. Secund, în niciun caz. 13 e cu numar ghinion, după fix 13 antrenamente am fost dat afară în data de 13 octombrie.

Sunt dezamăgit, dar merg mai departe. E anormal ce se întâmplă. Atmosfera în vestiar era una foarte bună. Am aflat azi-noapte de venirea lui Mircea Rednic. Dar nu sunt un terchea-berchea să rămân pe bancă la acest amical, foarte urât, dar asta e ţara în care trăim. E strigător la cer ce s-a întâmplat. Nu mă aşteptam să mi se întâmple aşa ceva la Dinamo", a spus Claudiu Niculescu, potrivit sport.ro şi digisport.ro, după un meci amical cu Dobroeşti, disputat la Ştefăneşti, scor 23-0.

Claudiu Niculescu a preluat conducerea tehnică a echipei Dinamo la 23 septembrie, când a semnat un contract valabil până în 2020.

Dinamo are patru înfrângeri și o remiză în ultimele cinci partide din Liga 1, aflându-se pe locul 12 (cu 11 puncte). FCSB, liderul ierarhiei, are cu zece puncte mai mult decât formația din Ștefan cel Mare.

Dacă va accepta propunea formației bucureștene, Mircea Rednic va fi al treia tehnician al "câinilor" din acest sezon, după Florin Bratu și Claudiu Niculescu.