Tehnicianul echipei Manchester United, Jose Mourinho, stă la hotel de când a preluat conducerea formaţiei din Premier League. El este cazat la Lowry Hotel de 825 de zile, ceea ce a costat aproximativ jumătate de milion de lire sterline, scrie Daily Mail, conform News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Mourinho locuieşte în Manchester din 6 iulie 2016 şi are contract cu United până în 2020. El este cazat într-un apartament luxos care costă 600 de lire sterline pe zi.

Familia tehnicianului locuieşte la Londra, unde fiica lui Mourinho, Matilde, a absolvit o facultate şi fiul său, Jose Mourinho Jr. a jucat pentru Fulham până în aprilie 2017.

Săptămâna trecută, Mirror a scris că o eventuală demitere acum a lui Jose Mourinho de la Manchester United ar costa clubul 29 de milioane de lire sterline şi că dacă portughezul va fi lăsat în funcţie până la finalul sezonului şi Manchester United nu se va clasa pe un loc de Liga Campionilor, suma care i-ar reveni la demitere s-ar reduce semnificativ, până la zece milioane de lire sterline.

S-ar putea să te intereseze și:

VIDEO Jose Mourinho, varianta 2.0: Conferința de presă de trei minute și jumătate, susținută la 8 dimineața - A folosit 262 de cuvinte

De la Jose Mourinho zicere - Paul Pogba nu mai are voie să vorbească cu presa